Vi har dem alle – AR

Behandling af ar – om det er fra en operation eller fra en skade, påvirker vores krop.
Særligt de bulne, røde, hævede, tværgående og/eller de dybe ar kan skabe problemer, idet vores hjerne kan få de forkerte signaler, og som pga dét, giver forkerte smertesignaler retur til musklerne- og vi oplever det bl.a. som kroniske smerter, ofte helt andre steder end dér hvor vi er opereret.

Vores nervetråde/baner tager skade når vi opereres, idet de blev skåret over. Det kan derfor tage tid for nogle ar at blive pæne igen, og nogen bliver det desværre aldrig, og så må de have lidt hjælpe.

Her på billedet ses en kvinde som er blevet opereret gentagne gange henover en lang årrække. Arrene er som tidligere beskrevet buldne, hævede og røde. 

Dem behandler jeg helt lokalt med alm. akupunkturnåle direkte i arrene. Dette for at arrene kan blive pænere og ikke mindst for at øge “forbindelsen” imellem krop og hjerne , whats not to like ?