16. november 2015

Cupping

Lider du af hovedpine, eller har du muskulære – eller led smerter , hvadenten det drejer sig om rygsmerter, lændesmerter, skuldersmerter, albuesmerter,  osv. så er Cupping en genial smertelindrende behandlingsform.

Behandlingen er mere dybdegående end traditionel massage, idet vævet ‘løftes’, og blodgennemstrømningen øges, således at der kommer mere blod til området, og du oplever smertelindring.

Behandlingen bruges i Kina som en decideret behandlingsform ligesom akupunktur, idet der også arbejdes på meridianerne som i akupunktur. Du vil derfor opleve, at Cupping har en mere længerevarende virkning end traditionel massage.

Jeg arbejder både med den traditionelle Cuppingmetode, hvor jeg bruger glas , hvor luften fjernes fra glasset inden det sættes på huden.
Derudover bruger jeg sugekoppeglas, hvor jeg ‘suger’ luften ud, inden jeg sætter glasset på huden.

Forskellen fra de to metoder er, at med den traditionelle metode, opleves en meget kraftigere sugeeffekt, end med sugekoppeglasset, og jeg vurderer hvilken metode der er bedst for netop dig.

Nogle er nervøse for at det er farligt at bruge den traditionelle metode, idet der bruges sprit og ild, for at fjerne luften fra glasset- dette er IKKE korrekt. Alt foregår under kontrol, og jeg har en grundig uddannelse, viden og erfaring, som sikrer dig som klient.  Og mange af mine klienter foretrækker da også den traditionelle metode fremfor sugekoppeglassene, da den er langt mere dybdegående.

Jeg kombinerer gerne med akupunktur, således at du ligger med akupunkturnåle, mens jeg giver dig Cupping, dobbelt op på behandling 😉

Så vil du gerne opleve smertelindring af dine nakke-skulder spændinger, slippe for hovedpinen, eller vil du opleve indring af dine lændesmerter, så book en tid allerede i dag .

Tryk her hvis du vil booke en tid