16. november 2015

Øreakupunktur/ Auriculoterapi/ NADA

ØREAKUPUNKTUR/ AURICULOTERAPI/AURICULOMEDICIN

Kan bruges til rigtig mange symptomer fx til allergisymptomer og smerter. Det kan både bruges alene, eller sammen med anden behandling fx.  krops Akupunktur.

Fx afhjælper Øreakupunktur /Auriculoterapi/Auriculomedicin:

Allergi
For højt/ lavt  blodtryk
Hovedpine
Kæbespændinger
Menstruationsproblematikker
Migræne
Samsynsproblemer
Smerter i bevægeapparatet –  såsom nakken, ryggen, hofterne, knæene, fødderne
Snorken
Stress
Svimmelhed

Jeg bruger oftest nåle, som bliver siddende i ørerne imellem 2-16 dage. Kroppen afstøder selv nålene, når de er færdige med at gøre deres arbejde.  Jeg bruger som regel max 4-5 nåle i hvert øre.


NADA

Som jeg også arbejder med, bruges i stor stil i vores nabolande bla. i psykiatrien, til at berolige og afslappe de patienter som ønsker at få ro på, i stedet for at få mere beroligende medicin, og de spørger selv efter det.

Behandlingen har en yders beroligende og afslappende effekt på vores sind og krop, og der er ikke noget farligt ved behandlingen.  Behandlingen foregår ved at der bliver sat 5 nåle i øret, som sidder i 30 min. hvorefter de tages ud igen. Behandlingen gives 2 gange ugl.

Nålene så at sige køler vores krop- vores Yin energier styrkes – og vi kan alle med stor effekt have lige så meget gavn af behandlingen, fx i forbindelse med stress symptomer, hedeture- også ifm. kemoterapi, menopause hedeture, alkoholafvænning, medicinafvænning, ADHD, samt flere former for angst. Behandlingen bruges for det meste alene, eller kombineret med Zoneterapi, dog ikke sammen med krops Akupunktur, da det kan forringe virkningen af NADA behandlingen.

RYGEAFVÆNNING

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge, kan øreakupunktur være en stor hjælp i de første 4 uger af din rygestop periode.
Det er vigtigt at du kommer om morgenen, og ikke har røget inden du kommer her i klinikken. Grunden til dette er, at nålene jeg sætter i dit øre, har nemmere ved at hjælpe dig og din rygetrang, når de sættes uden påvirkning fra nikotin.
Så ønsker du at leve et røgfrit liv med hjælp fra øreakupunktur, så nyd dine sidste cigaretter aftenen før du kommer her til behandling.
OBS! Du skal være topmotiveret! Nålebehandlingen er ikke et vidundermiddel eller Quick Fix.
Det er DIG som, som har det største arbejde foran dig mhp. rygestop, nålene hjælper dig bare til at gøre perioden mere tålelig.
Jeg giver gerne gode råd til hvordan du kan hjælpe dig selv i den første periode efter rygestoppet fx ift trang, sukkercraving og vægt.
Det er ydermere meget vigtigt at du ikke har store begivenheder i de kommende 5-6 uger , det ku være flytning, jobskifte, skilsmisse eller en stor fest, da de ydre faktorer netop kan give dig lyst til at tænde en cigaret igen.

Tryk her for at booke en tid