16. november 2015

Øreakupunktur/ Auriculoterapi/ NADA

ØREAKUPUNKTUR/ AURICULOTERAPI/AURICULOMEDICIN

Kan bruges til rigtig mange symptomer fx til allergisymptomer og smerter. Det kan både bruges alene, eller sammen med anden behandling fx.  krops Akupunktur.

Fx afhjælper Øreakupunktur /Auriculoterapi/Auriculomedicin:

Allergi
For højt/ lavt  blodtryk
Hovedpine
Kæbespændinger
Menstruationsproblematikker
Migræne
Samsynsproblemer
Smerter i bevægeapparatet –  såsom nakken, ryggen, hofterne, knæene, fødderne
Snorken
Stress
Svimmelhed

Jeg bruger oftest nåle, som bliver siddende i ørerne imellem 2-16 dage. Kroppen afstøder selv nålene, når de er færdige med at gøre deres arbejde.  Jeg bruger som regel max 4-5 nåle i hvert øre.


NADA

Som jeg også arbejder med, bruges i stor stil i vores nabolande bla. i psykiatrien, til at berolige og afslappe de patienter som ønsker at få ro på, i stedet for at få mere beroligende medicin, og de spørger selv efter det.

Behandlingen har en yders beroligende og afslappende effekt på vores sind og krop, og der er ikke noget farligt ved behandlingen.  Behandlingen foregår ved at der bliver sat 5 nåle i øret, som sidder i 30 min. hvorefter de tages ud igen. Behandlingen gives 2 gange ugl.

Nålene så at sige køler vores krop- vores Yin energier styrkes – og vi kan alle med stor effekt have lige så meget gavn af behandlingen, fx i forbindelse med stress symptomer, hedeture- også ifm. kemoterapi, menopause hedeture, alkoholafvænning, medicinafvænning, ADHD, samt flere former for angst. Behandlingen bruges for det meste alene, eller kombineret med Zoneterapi, dog ikke sammen med krops Akupunktur, da det kan forringe virkningen af NADA behandlingen.

Tryk her for at booke en tid