16. november 2015

Udvidet Øreakupunktur/ Auriculoterapi/ Stress beh.

ØREAKUPUNKTUR/ AURICULOTERAPI/AURICULOMEDICIN

Kan bruges til rigtig mange symptomer fx til allergisymptomer og smerter. Det kan både bruges alene, eller sammen med anden behandling fx.  krops Akupunktur.

Fx afhjælper Øreakupunktur /Auriculoterapi/Auriculomedicin:

Allergi
For højt/ lavt  blodtryk
Hovedpine
Kæbespændinger
Menstruationsproblematikker
Migræne
Samsynsproblemer
Smerter i bevægeapparatet –  såsom nakken, ryggen, hofterne, knæene, fødderne
Snorken
Stress
Svimmelhed

Jeg bruger oftest nåle, som bliver siddende i ørerne imellem 2-16 dage. Kroppen afstøder selv nålene, når de er færdige med at gøre deres arbejde.  Jeg bruger som regel max 4-5 nåle i hvert øre.


NADA

NADA bruges i stor stil i vores nabolande bla. i psykiatrien, til at berolige og afslappe de patienter som ønsker at få ro på, i stedet for at få mere beroligende medicin, og de spørger selv efter det. Herhjemme bruges det også på afvænningssteder.
Der ligger efterhånden meget forskning vedrørende NADA, som netop viser hvor effektivt det er, og og særligt den svenske forsker og læge Kaisa Lundgren, som forsker på Lund Universitet, er en pioner og fortaler for NADA, som hun forsker meget i. Forskningen viser også, at NADA er mere effektivt end meget medicin.

Behandlingen har en yders beroligende og afslappende effekt på vores sind og krop, og der er ikke noget farligt ved behandlingen.  Behandlingen foregår ved at der bliver sat 5 nåle i hvert øre, som sidder i 40-50 min. hvorefter de tages ud igen. Behandlingen gives 2 gange ugl. hvis muligt.

Hvad kan NADA hjælpe imod?
Nålene så at sige køler vores krop- vores Yin energier styrkes – og vi kan alle med stor effekt have lige så meget gavn af behandlingen.
Stress symptomer, hedeture- også ifm. kemoterapi, menopause hedeture, alkoholafvænning, medicinafvænning, ADHD, flere former for angst, ængstelighed, søvnproblemer, tankemylder og smerter. Behandlingen bruges for det meste alene, da det kan forringe virkningen af NADA hvis det kombineres med anden behandling.

Tryk her hvis du vil booke en tid